Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Edzői nyilatkozatok Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. október 26.

ImageAz Alcoa FKC legutóbbi mérkőzése után érthető volt Köstner Vilmos elégedettsége és Mihály Attila csalódottsága. A DVSC-Korvex vezetőedzője a csapata dinamikáját és szellemes támadó játékát emelte ki a vártnál biztosabb győzelem okaként. Az Alcoa FKC RightPhone mestere bízik abban, hogy az ezúttal mutatott gyengébb teljesítmény dacossá teszi a játékosait és őt magát is, így még nagyobb erővel készülnek majd a következő feladatokra.

Tovább...
 
PROFI MAGYAR BAJNOK KORDÁS ISTVÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 25.

ImageProfi magyar bajnoki címet szerzett félnehézsúlyban Kordás István, a székesfehérvári Professional Kempo Fighters Team (PKF Team) versenyzője a Székesfehérvári ARÉV Sportcsarnokban tegnap este megrendezett Titánok Harca elnevezésű IV. Profi Kempo Gálán. A programon a közel hatszáz fős nézőközönség nyolc felnőtt mérkőzést láthatott. A kiegészítő programban szerepelt továbbá formagyakorlat, gyerek bemutató meccs, töréstechnika és zenés paródia.

Tovább...
 
Nyert a Kodolányi a Magyar Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 25.

ImageTovábbjutott az NB I-ben szereplő Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE az NB II-es PTE-PEAC ellen a Magyar Kupa első fordulójából. A Pécsett rendezett találkozó izgalmasan alakult, mivel ötjátszmás meccset vívtak a felek. Madácsi Richárdék végül 3-2-es győzelmet arattak, és a bajnokság mellett készülhetnek a 2010/2011-es kupaküzdelmek második fordulójára.

Tovább...
 
Nagy: Örömfocit játszott a csapat Kecskeméten Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. október 25.

ImageNagy Dániel ezúttal kívülről, a lelátóról szemlélte a mérkőzés eseményeit. Milyen pillanatokat élt át, hogy látta a társak játékát? : "Jó meccs volt, hiszen nyertünk. Ami a Kecskemét játékát illeti, valami ilyesmire számítottam, gondoltam, hogy az új edzővel feltámadt a korábbi melankólikus hangulatából a KTE. Tököli, illetve Foxi egy-egy megugrásával a veszély is bennük volt, de hála istennek a védelmünk nagyszerűen reagált. A büntetőről most inkább nem beszélnék, azt viszont elmesélem, hogy a feleségem, aki szintén elutazott Kecskemétre, hogy megnézze a meccset, csak annyit mondott: "Megráncigálták az oroszlán bajszát."

Tovább...
 
Megvan az oly fontos két pont Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 25.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 hatalmas küzdelemben Vas Márton mesterhármasával legyőzte a nagy riválist, az Olimpija Ljubljanát. Így csapatunk elmozdult az EBEL utolsó helyéről. - Nem sokkal a kezdés előtt változás történt az összeállításban, no nem a két csapatéban, hanem a játékvezetőkében: a találkozóra kijelölt Christian Kaspar vonalbíró személygépkocsija ugyanis meghibásodott, ennek következtében a sípmester nem tudott eljutni Székesfehérvárra. Így Németh Mártonnak jutott a feladat, hogy magyar kollégájával, Nagy Attilával megoldja a vonalbírói feladatokat.

Tovább...
 
Elvettük a Vasas veretlenségét! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. október 23.

A bajnokság egyetlen, eddig 100%-os csapatának skalpját Nagy Martin góljával gyűjtötte be a Vidi U16. - A Vasas U16 az U17 II. Osztály Közép 'A' Csoportjában 7 mérkőzésen 7 győzelmet könyvelhetett el, a fővárosiak így a vesztett pontok alapján a legjobb csapatnak számítottak a 11. forduló előtt, mindössze több elmaradt mérkőzésük miatt nem vezették a tabellát. Tóth József tanítványaira tehát nem várt könnyű feladat, a Vidi azonban remekül, azaz góllal kezdte a pénteki rangadót.

Tovább...
 
Ifik: Fegyelmezetlen második félidő Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. október 23.

ImageA DVSC-Korvex – Alcoa FKC ifjúsági mérkőzés 16-14-re állt a második félidő elején, majd a következő tízpercet 7-0-ra nyerték a hazaiak, és innen már nem tudtak ellenfelükhöz közelebb férkőzni fiataljaink, akiknek a szünet előtti fegyelmezett játékát a szünet után fegyelmezetlenségek és hibák sora követte.

Tovább...
 
MÁV Előre SC - egyeztető tárgyalások és tegnap esti mérkőzés Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. október 22.

ImageA MÁV Előre SC és a Pro Patria Electronics INC elnöksége e hét közepén rendes, egyeztető tárgyalást folytatott le Budapesten. Maga a találkozó rendkívül baráti és kellemes körülmények között, jó hangulatban zajlott. A megbeszélést részleteit később közöljük olvasóinkkal. A legutóbbi mérkőzés kapcsán pedig: Kedden kikaptak ugyan a lányok hazai pályán, majd tegnap este szintén vereséget szenvedtek szintén szoros játékmenet után Csepelen (2:3; 3:2 a két meccs szettaránya).

Tovább...
 
Profi Kempo Gála lesz vasárnap este az ARÉV Csarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 22.

ImageVasárnap ismét nagyszabású profi kempo gála szórakoztatja a küzdősportok szerelmeseit Székesfehérváron. A Titánok Harca – IV. Profi Kempo Gála 2010. október 24-én, 18 órakor kezdődik. A gálán ezúttal is lesz profi címmérkőzés: Kordás István, a fehérvári Professional Kempo Fighters Team (PKF Team) kemposa egy pécsi harcos ellen száll ringbe. Szorítóba lép továbbá Szűcs Gergő, aki az elmúlt fél évben remek teljesítményt tudhat maga mögött: nyert a III. Profi Kempo Gálán, sikeres övvizsgát tett második danra, illetve a szeptemberi lengyel MMA-gálán legyőzte ellenfelét.

Tovább...
 
"Messze elmaradtunk a saját várakozásunktól" Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. október 22.

ImageGyorsan szertefoszlott Debrecenben az Alcoa FKC RightPhone optimizmusa, amit pedig jogosan alapozhatott az eddigi bajnokikon mutatott teljesítményére. A fehérváriak már a bemelegítés során elveszítették a tervezett kezdő-kapusukat, majd a BL-főtáblás DVSC-Korvex ellenében gyorsan hátrányba kerültek, ami a szokatlanul enervált játékuknak köszönhetően a meccs végére tíznél nagyobb különbséggé nőtt…

Tovább...
 
Pénteken Zágrábban folytatódik az EBEL Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 22.

ImageNehéz hetet él meg a Sapa Fehérvár AV19, és a hátralevő napok sem ígérkeznek könnyűnek. Pénteken ugyanis a Medvescsak Zágráb félelmetes hangulatú otthonában lép fel a csapatunk - a pontszerás reményében. Hétfőn elváltak a Sapa Fehérvár AV19 és Ulf Weinstock vezetőedző útjai, miután a csapat vereséget szenvedett Bécsben. "Tudtuk, hogy komoly kihívás vár ránk az osztrák fővárosban és az első öt percben bizony kritikus pillanatokat éltünk át. Aztán feljavultunk, felvettük a ritmust, sőt, több ízben a vezetés is nálunk volt. A találkozó felétől kezdve azonban igen fegyelmezetlenül kezdtünk játszani.

Tovább...
 
<< Első < Előző 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5545 - 5555 / 7449